Η επόμενη ημέρα στην πράξη

Ύστερα από μια δύσκολη, απρόσμενη και αβέβαιη περίοδο στη ζωή όλων μας, έφθασαν επιτέλους οι ημέρες εκείνες οι οποίες μας οδηγούν σιγά σιγά στη επόμενη φάση, το «ξεκλείδωμα», έχοντας ως απώτερο στόχο να μας επαναφέρουν στη φυσιολογική καθημερινότητά μας.  

Παρόλα αυτά ο φόβος που δημιουργήθηκε εξαιτίας της πανδημίας θα είναι κάτι το οποίο θα συνεχίσει να υφίσταται στη ζωή μας και θα μας ακολουθεί για αρκετό καιρό ακόμα.

Πως είναι λοιπόν η επόμενη μέρα στην πράξη ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα;  

Ως Cyprus Promo Team έχουμε φροντίσει ώστε να δημιουργήσουμε έναν νέο κώδικα συμπεριφοράς προσαρμοσμένο στα καινούρια δεδομένα. Ο κώδικας αυτός στόχο έχει τη διατήριση της ασφάλειας τόσο του προσωπικού όσο και των ατόμων που θα έρθουν σε επαφή κατά τη διάρκεια των προωθητικών ενεργειών, έχοντας πάντοτε ως κύριο στόχο την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη μας και των στόχων του εκάστοτε μηχανισμού.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, έχουμε προχωρήσει στα ακόλουθα μέτρα:

  • έχουμε φροντίσει όπως όλος ο υφιστάμενος προωθητικός εξοπλισμός που διαθέτει η ομάδα τύχει της απαραίτητης απολύμανσης.
  • η απολύμανση του εξοπλισμού θα επαναλαμβάνεται κάθε φορά με την έναρξη και τη λήξη της εκάστοτε προωθητικής ενέργειας.
  • έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά διαχωριστικά σε όλα τα promo booths ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια όσων συμμετέχουν στις προωθητικές ενέργειες.
  • εξασφάλιση όλων των απαραίτητων αναλώσιμων για όλο το προσωπικό. Η ομάδα σε όλες τις επόμενες προωθητικές ενέργειες θα χρησιμοποιεί μάσκες και γάντια μιας χρήσης.
  • παραχώρηση στολής σε όλα τα άτομα που θα συμμετέχουν στις πρωθητικές ενέργειες, ώστε να μην χρειαστεί να γίνει ανταλλαγή για κανένα λόγο.  

Εν κατακλείδι, ως Cyprus Promo Team έχουμε λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας εκείνα που μας θέτουν σε εγρήγορση και ετοιμότητα για να συνεχίσουμε το άρτιο έργο μας από εκεί που υποχρεωθήκαμε να το αφήσουμε λόγω της απρόσμενης εξέλιξης.    

Author:
Myria Panayiotou
General Manager CPT

Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart